Menu Sluiten

De beste trainingslocaties van Eindhoven

In de afgelopen jaren heb ik op veel locaties in Eindhoven en in de regio trainingen verzorgd en gevolgd. Daarbij is de ene locatie natuurlijk mooier dan de andere, maar daar zit dan ook een prijskaartje aan verbonden.

Ik wil jullie kennis laten maken met enkele plekken waar ik te gast ben geweest. Elke locatie die ik hier beschrijf zou ik natuurlijk ook persoonlijk aan je kunnen aanbevelen.

Seats2meet Strijp S

Seats2meet is al sinds jaar en dag een belangrijke locatie voor mij en mijn bedrijf. Als een van de eerste bezoekers van de grote locatie op Strijp S behoorde ik enkele jaren tot het meubilair.

Je kan er heel inspirerende ruimtes boeken. Of dit nu een kamer voor 1-op-1 coaching is over voor 200 mensen, de vriendelijke staf heeft altijd een oplossing voor je. Je betaalt per stoel en niet per ruimte. Ook kan je tot 24 uur van te voren heel eenvoudig annuleren. Zo voorkom je dat je meer kosten maakt dan het aantal inschrijvingen voor een cursus of workshop.

Wat Seats2meet Strijp-S voor mij ook favoriet maakt is de gelegenheid tot flexwerken. Ze hosten een groot plein en op dit plein zijn ondernemers en freelancers meer dan welkom. Je beschikt er over prima internet en de koffie en lunch worden voor je geserveerd. Je betaalt hiervoor niet in euro’s, maar in zogenaamd ‘sociaal kapitaal’. Dat wil zeggen dat je open staat voor spontane ontmoetingen en dat je bereid bent kennis te delen met andere flexwerkers.

Sinds 2017 is er een nieuwe in-house cateraar in de persoon van Chef Erling. Hij zorgt voor de inwendige mens tijdens de pauzes.

Torenallee 24
5617 BD Eindhoven

Nederland

Seats2meet.com

Vergaderen bij Seats2meet in Verder
Ruimte voor coaching bij Seats2meet Eindhoven

Dé Plek Eindhoven

Dé Plek verhuurt kantoren en zalen in Nederland met enkele vestigingen in Leiden, Haarlem en Eindhoven.

In 2017 heb ik een kantoorruimte gehuurd bij de vestiging in Eindhoven. Een schitterend pand met optimale bereikbaarheid en makkelijk parkeren. De receptie is continu bemand en de entree is zeer representatief. Je vindt er een scala aan bedrijven in zowel bemiddeling, verhuur en trainingen.

Het fraaie van Dé Plek te Eindhoven is de gelegenheid tot het geven van trainingen en cursussen. Ze verhuren enkele mooie ruimtes voor 2 tot 60 personen. Daarnaast verzorgen ze een gezonde lunch. De ruimtes hebben extreem veel lichtinval en bij mooi weer kan je heerlijk vertoeven in de Japans aangelegde tuin met vijver en Koi vissen.

De oprit van de A2 is bereikbaar binnen 3 minuten en via de Hovenring ben je snel in Eindhoven en Veldhoven. Heb je nog honger? McDonalds is op loopafstand.

Noord Brabantlaan 303
5657 GB Eindhoven
Nederland

Dé Plek Eindhoven

De Smederij

Cursuscentrum De Smederij te Soerendonk is niet de meest voor de hand liggende locatie om een training of workshop te organiseren. Dit is jammer, want De Smederij biedt veel kansen voor een perfecte dag.

Pierre Rooymans opende zijn cursuscentrum in 2008 en is uitgegroeid tot een bekend opleidingscentrum voor familie opstellingen en jaartrajecten voor therapeuten. Elk jaar volgen honderden mensen korte of lange workshops op het gebied van energetische coaching of ze gaan op reis naar de Katharen.

Gelukkig is de ruimte ook te boeken voor jouw eigen cursus of training. Ook wordt de zaal verhuurd voor vergaderingen. Elke bijeenkomst wordt geheel verzorgd met lunch en koffie en thee bij de breaks. Je hebt de beschikking over een beamer, flip-over en/of geluidsinstallatie. Groepen tot 30 mensen zijn meer dan welkom.

Een groot pluspunt is de omgeving. Naast de uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid is Soerendonk gelegen in prachtige natuur. In de pauze ben je zo in de bossen voor een heerlijke wandeling. Natuurlijk kan je ook de natuur gebruiken voor de trainingen, bijvoorbeeld bij wandelcoaching.

Dorpsstraat 26
6027 PG Soerendonk
Nederland

De Smederij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *