Menu Sluiten

Aanbod

Het brede aanbod op MauricevandenHeuvel.com

Eindelijk jezelf op de eerste plaats zetten

e-book 'Uit de Gouden Kooi'

 • Geen tijd voor echt belangrijke zaken?
 • Zit je in een Gouden Kooi zonder uitweg?

Download nu gratis het e-book om eindelijk je leven te veranderen. Heb je behoefte aan echte veranderingen die bij jou passen? En wil je dit bereiken op een eenvoudige manier?

Ontdek alles over het transformerende FCO model van Maurice van den Heuvel. Speciaal geschreven voor ondernemers, maar toepasbaar op elke situatie.

Hoe kan ik je helpen?

Alweer een ondernemerscoach? Hoeveel ben je die al tegen gekomen in je zoektocht naar een zinvoller bestaan als ondernemer? Ben ik dan de zoveelste? Neem svp even de moeite nog wat verder te lezen…

Wellicht herken je jezelf in de volgende beschrijvingen?

 • je bent al jaren zelfstandig, niet onverdienstelijk, maar het gevoel ontbreekt dat je op de goede weg zit
 • je krijgt steeds meer vragen over je functioneren en effectiviteit als leider
 • je voelt je op maandagmorgen net als veel werknemers, geen zin in een nieuwe week
 • de onderneming is te groot geworden, je kan de grenzen niet meer vaststellen en zien

Deze lijst kan uiteraard nog uitgebreider. Voorbeelden zie je bijvoorbeeld in mijn artikelen die ik publiceer. Maar grote kans dat jij allang weet wat je hier komt doen.

Mijn doel met MauricevandenHeuvel.com

Ik richt mijn aandacht op Jou, de persoon achter de ondernemer en niet op jou in de onderneming. Maakt dat zoveel uit? Jazeker! Je bent tenslotte zelfstandig geworden voor jezelf en je onderneming is enkel een middel. En uit ervaring weet ik dat je de rode draad na verloop van tijd eenvoudig uit het oog verliest. Waarom ben je ooit begonnen? Welke kernwaarden passen bij jou als persoon en past je werk of onderneming nog wel bij deze kernwaarden?

Met een aantal doelgerichte trajecten of 1 op 1 coaching help ik je los te komen uit je rol als ondernemer. Hierdoor neem je afstand van de zaken waar je mee bezig bent. Dit helpt je om objectief naar jezelf en je onderneming te kijken.

Wat levert het jou nu allemaal op?

 • je laat je bedrijf weer voor jou werken en je zet jezelf weer op de eerste plaats
 • functioneren en keuzes maken gaat makkelijker
 • meer plezier in je werk en daarmee meer plezier bij je werknemers
 • eindelijk de kans en lef om misschien wel helemaal opnieuw te beginnen

Maatwerk of bestaand traject

Soms heb je behoefte aan duidelijkheid en wil je weten wat de uitkomst is. Eigenlijk ga je dan voor een stukje zekerheid en schep je duidelijkheid voor jezelf.

Hiervoor heb ik twee trajecten ontwikkeld, namelijk Your Best Next Step en Jouw ideale inkomen. Herken je jezelf in de omschrijving op de betreffende pagina, dan is het bingo. Dan is dit traject voor jou geschikt. Je weet dan ook wat het je oplevert aan het einde van de bijeenkomsten.

Maar indien je je niet herkent in deze beschrijvingen dan kan ik je ook maatwerk leveren (hoewel elk traject min of meer maatwerk is). We gaan dan aan de slag met jouw vraag en ik geef je op voorhand een duidelijk antwoord op de verwachting die je mag hebben.

Maurice van den Heuvel 10

1 op 1 coaching?

Ik werk veel 1 op 1 met ondernemers. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en is jouw inbreng leidend. Een gesprek duurt rond de 60 minuten en vindt bij voorkeur plaats in een neutrale omgeving of in mijn spreekruimte.

Op voorhand spreken we een doel en de lengte van een traject af. Zo weet je waar je aan toe bent. Uiteraard zijn deze afspraken in overleg aan te passen tijdens het traject.

Voor de start van elk traject wil ik graag kennismaken. Dan kunnen we vaststellen of mijn inbreng je echt kan helpen. Ik neem voor deze kennismaking 30 minuten vrijblijvend de tijd. Wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen?

Wil je één keer met mij afspreken? Dan doen we het meteen goed en gaan we minimaal 2 uur de diepte in. Op een plek die jij helemaal mag kiezen. Naar Digging Deep consult.

Ervaringen van klanten

“Ik kwam bij Maurice om een einde te maken aan mijn uitstelgedrag. Als ondernemer is dat bepaald niet professioneel. Met Your Best Next Step heb ik dit eindelijk kunnen verbeteren”

Ingrid Magilse

sandra-slager-coaching

“Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde. Op naar mijn volgende stap!”

Sandra Slager

Your Best Next Step

Ben jij als ondernemer al jaren op weg naar ‘meer’? Op weg naar ‘beter’? Maar wat is dat nu eigenlijk? We zijn alleen nog maar gericht op groei, maar staan we wel eens stil bij waar we naar toe gaan?

Your Best Next Step geeft jou in 5 stappen het antwoord op waar jij écht behoefte aan hebt. Meer inkomen? Of juist meer balans en reflectie in je leven? Ik help het je ontdekken. 

Jouw ideale inkomen?

Ons inkomen is voornamelijk gericht op groei, toename en nog meer groei. Maar gaat die groei niet ten koste van andere dingen? Zoals een goede balans tussen werk en privé? 

Wat doe jij in je werk en onderneming tegen je zin in? Hoeveel inkomen heb je nu echt nodig om een zinvol bestaan op te bouwen en je lekker te voelen met een goede beloning?

In 5 stappen gaan we de balans vinden tussen wat je werkelijk nodig hebt en wat je daarvoor wil doen en laten. Hoe fijn zal het zijn als blijkt dat je allang genoeg verdient? Of je vindt de werkelijke drijfveer voor je eerste miljoen…

 • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

 • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
 • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.