Menu Sluiten

Gratis e-book Freedom for Creation by Ownership

Ervaar meer Rust, Vrijheid en Balans

Freedom for Creation by Ownership

Wil jij jezelf bevrijden uit de greep van je bedrijf?

Voel je dat je meer controle over je leven nodig hebt?

Weet je niet meer waarom je ooit ondernemer bent geworden?

Heb je meer zelfkennis nodig om de dingen te veranderen?

Zie jij bij andere ondernemers het gras altijd groener zijn?

Ervaar een echt gevoel van Vrijheid

Soms zie je andere ondernemers floreren in omzet en groeien met hun bedrijf. Het gras ziet er bij de buurman ondernemer groener uit. Hoe doet hij dat toch? Je vraagt je af of jij dat ook in je hebt en wat daarvoor nodig is.

Wat jij ziet in die andere ondernemer is iemand die een stukje verder is in een groeiproces. Dit proces is nodig om jouw bedrijf en leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Het is ook de beste manier om je gevoel van vrijheid te laten groeien.

Met het model van Freedom for Creation by Ownership (FCO-model) is dit ook voor jou binnen handbereik. Het is de meest eenvoudige beschrijving ooit om te groeien als persoon en als ondernemer. Jouw pad naar meer rust, balans en vrijheid is eindelijk zichtbaar.

Dit resulteert in meer tijd voor je gezin en vrienden. Het bezorgt je een betere nachtrust en je gezondheid gaat erop vooruit. Financiƫn worden duidelijker en je trekt makkelijker klanten aan die bij je passen. In de basis hiervoor ligt jouw bereidheid om de stappen te maken die hiervoor nodig zijn.

Met dit e-book doe ik een poging om jou kennis te laten maken met het model en de eenvoud hiervan te laten doorgronden. Het beschrijft het pad die succesvolle ondernemers ook hebben bewandeld. Je vindt eindelijk de inspiratie om een andere weg in te slaan.

Je kan het e-book hieronder gratis downloaden.