Menu Sluiten

Personal coach Eindhoven

Personal coaching door Maurice van den Heuvel

Geef jezelf eindelijk de ruimte vrijheid te ervaren

e-book 'Uit de Gouden Kooi'

  • Geen tijd voor echt belangrijke zaken?
  • Zit je in een Gouden Kooi zonder uitweg?

Download nu gratis het e-book om eindelijk je leven te veranderen. Heb je behoefte aan echte veranderingen die bij jou passen? En wil je dit bereiken op een eenvoudige manier?

Ontdek alles over het transformerende FCO model van Maurice van den Heuvel. Speciaal geschreven voor ondernemers, maar toepasbaar op elke situatie.

Hoe kan ik je helpen?

Alweer een coach? Hoeveel ben je die al tegen gekomen in je zoektocht naar een zinvoller bestaan als ondernemer? Ben ik dan de zoveelste? Neem svp even de moeite nog wat verder te lezen…

Personal Coaching in Eindhoven

Coaching kan je als ondernemer, manager of als werkzoekende in Eindhoven helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Jouw persoonlijke ontwikkeling is een onmisbaar pad om echt geluk te vinden in je leven.

Wonen en werken in een stad als Eindhoven legt een extra druk op je schouders. De economie is booming en iedereen zit in de lift. Maar wat als jij dit niet zo ervaart? Als jij op een netwerkborrel denkt van: “what the fuck doe ik toch fout hier?” Herken je jezelf daarin? Dan ben je vast niet de enige.

Ga je eigen koers bepalen met Personal Coaching

Die ene vraag is de belangrijkste die je je zelf kan stellen. Als jij voelt dat je niet meer behoort tot de gemiddelde groep, dan ben je toe aan de volgende stap. Dan ben je er klaar voor om echt aan jezelf te gaan werken. En coaching kan je daarbij helpen.

Veel mensen zijn jou al voorgegaan. Iedereen die verder wil komen in zijn of haar leven kan gebruik van maken van personal coaching. Deze vorm van coaching kijkt namelijk echt naar jou. Dus niet de business staat voorop, maar jij als persoon. Zo ben je er zeker van dat alles in jouw voordeel gaat werken en niet voor je bedrijf of omgeving.

Voordelen van Personal Coaching

Coaching maakt jou als persoon beter en completer. Je focust jezelf niet enkel op beter presteren, maar je doet zelfkennis op en je ontdekt wat je nu echt wilt in je leven. Door jezelf te ontwikkelen kom je dichter bij je eigen kern en wordt je leven makkelijker. Je leven leiden zoals dat bij jou past kost minder energie en is veel fijner voor je gezin en omgeving.

Elke topsporter of topondernemer zal je aanraden een coach in de arm te nemen. Presteren en de balans bewaren is vrijwel onmogelijk in je eentje. Alle succesvolle mensen hebben een adviseur of mentor in een coachende rol.

Personal Coach Maurice van den Heuvel

Ik volg al sinds 2003 trainingen en workshops rondom Personal Coaching en zelfontwikkeling. Daarnaast heb ik als ondernemer veel ervaring in zakendoen en ken ik de valkuilen als geen ander.

Ik kan jou als ondernemer in Eindhoven optimaal begeleiden naar een betere prestatie en balans in je werk en leven. Ik doe dat middels 1 op 1 coaching met jou in de hoofdrol. Met minimaal 5 sessies gaan we samen naar een afgesproken doel werken.

Deze sessies duren tussen de 75 en 90 minuten. Tussendoor kunnen we bellen en mailen voor nadere afstemming of informatie. De locatie bepalen we samen, maar liever niet in je eigen kantoor. Daar is de afleiding wellicht te groot.

Kennismaking Personal Coaching

Ik wil graag vrijblijvend met je kennismaken om te bespreken of ik je kan helpen. Ik stel een half uur van mijn tijd voor jou beschikbaar waarna je kan bepalen of personal coaching jou kan helpen.

Bel me op 06 52 62 47 72 of gebruik het contactformulier voor een afspraak.

Maurice van den Heuvel 10

1 op 1 coaching?

Ik werk veel 1 op 1 met ondernemers. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en is jouw inbreng leidend. Een gesprek duurt rond de 60 minuten en vindt bij voorkeur plaats in een neutrale omgeving of in mijn spreekruimte.

Op voorhand spreken we een doel en de lengte van een traject af. Zo weet je waar je aan toe bent. Uiteraard zijn deze afspraken in overleg aan te passen tijdens het traject.

Voor de start van elk traject wil ik graag kennismaken. Dan kunnen we vaststellen of mijn inbreng je echt kan helpen. Ik neem voor deze kennismaking 30 minuten vrijblijvend de tijd. Wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen?

Ervaringen van klanten

“Ik kwam bij Maurice om een einde te maken aan mijn uitstelgedrag. Als ondernemer is dat bepaald niet professioneel. Met Your Best Next Step heb ik dit eindelijk kunnen verbeteren”

Ingrid Magilse

sandra-slager-coaching

“Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde. Op naar mijn volgende stap!”

Sandra Slager

Your Best Next Step

Ben jij als ondernemer al jaren op weg naar ‘meer’? Op weg naar ‘beter’? Maar wat is dat nu eigenlijk? We zijn alleen nog maar gericht op groei, maar staan we wel eens stil bij waar we naar toe gaan?

Your Best Next Step geeft jou in 5 stappen het antwoord op waar jij écht behoefte aan hebt. Meer inkomen? Of juist meer balans en reflectie in je leven? Ik help het je ontdekken. 

Jouw ideale inkomen?

Ons inkomen is voornamelijk gericht op groei, toename en nog meer groei. Maar gaat die groei niet ten koste van andere dingen? Zoals een goede balans tussen werk en privé? 

Wat doe jij in je werk en onderneming tegen je zin in? Hoeveel inkomen heb je nu echt nodig om een zinvol bestaan op te bouwen en je lekker te voelen met een goede beloning?

In 5 stappen gaan we de balans vinden tussen wat je werkelijk nodig hebt en wat je daarvoor wil doen en laten. Hoe fijn zal het zijn als blijkt dat je allang genoeg verdient? Of je vindt de werkelijke drijfveer voor je eerste miljoen…

  • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

  • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
  • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.