Menu Sluiten

Ondernemers coach Eindhoven

Business coaching door Maurice van den Heuvel te Eindhoven

Geef jezelf eindelijk de ruimte vrijheid te ervaren

e-book 'Uit de Gouden Kooi'

  • Geen tijd voor echt belangrijke zaken?
  • Zit je in een Gouden Kooi zonder uitweg?

Download nu gratis het e-book om eindelijk je leven te veranderen. Heb je behoefte aan echte veranderingen die bij jou passen? En wil je dit bereiken op een eenvoudige manier?

Ontdek alles over het transformerende FCO model van Maurice van den Heuvel. Speciaal geschreven voor ondernemers, maar toepasbaar op elke situatie.

Hoe kan ik je helpen?

Alweer een ondernemerscoach? Hoeveel ben je die al tegen gekomen in je zoektocht naar een zinvoller bestaan als ondernemer? Ben ik dan de zoveelste? Neem svp even de moeite nog wat verder te lezen…

Ondernemerscoaching in Eindhoven

Waarom heb jij als ondernemer in Eindhoven een coach nodig? En wie moet je daar dan voor hebben? Hoe vind je de juiste sparringpartner die bij jou vragen past?

De economie is booming in Eindhoven en omstreken. In oktober 2018 behaalden de ondernemers in Eindhoven de hoogste groeicijfers van Nederland. Tegelijkertijd kan je je inbeelden dat de druk ook toeneemt. Wanneer jij op een netwerkbijeenkomst met andere mensen praat en iedereen plust 50% in het laatste jaar? En jij ziet dat niet terug in je cijfers. Hoe reageer jij daar dan op?

Ondernemer zijn in Eindhoven

Eindhoven heeft een fantastische metamorfose ondergaan. Het goeddeels verdwijnen van Philips en de opkomst van bijvoorbeeld ASML zijn tekenend voor de veranderingen in de stad.

Onbewust kan dit een extra druk leggen op de ondernemers in Eindhoven. De angst om de boot te missen (Fear Of Missing Out) is hierdoor heel legitiem. Maar deze druk kan een rol spelen in het ontstaan van een burn-out. Of kan je verder wegbrengen van je privé leven waardoor je juist die afslag mist.

Freedom for Creation by Ownership

Wanneer jij merkt dat je de boot gaat missen, zowel in je onderneming als in je gezin, dan is het tijd om in actie te komen. Mijn FCO model beschrijft een drietal krachten die we goed in coaching kunnen gebruiken.  Echte vrijheid ervaar je pas als je het vermogen bezit om alles te manifesteren wat je belangrijk vindt, op elk moment.

Dit is waarschijnlijk de reden geweest om ondernemer te worden. Wanneer je niet meer in balans bent ervaar je dat je vastzit in je bedrijf. Je voelt je een slaaf van je bedrijf en je bent eigenlijk in een soort loondienst. Dat is echter niet de bedoeling. Jouw bedrijf staat ten dienste van jou en niet andersom.

Echte vrijheid ervaren

Ook in Eindhoven kan je ondanks de enorme druk een bedrijf runnen en je vrij voelen.

Als je de confrontatie niet uit de weg gaat en je leven en onderneming echt onder de loep neemt, dan krijg je kansen de dingen echt in jouw voordeel te veranderen. Vergroot je creatievermogen en je kan eindelijk doen en laten wat jij wilt. Dát is pas echte vrijheid.

Maurice van den Heuvel 10

1 op 1 coaching?

Ik werk veel 1 op 1 met ondernemers. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en is jouw inbreng leidend. Een gesprek duurt rond de 60 minuten en vindt bij voorkeur plaats in een neutrale omgeving of in mijn spreekruimte.

Op voorhand spreken we een doel en de lengte van een traject af. Zo weet je waar je aan toe bent. Uiteraard zijn deze afspraken in overleg aan te passen tijdens het traject.

Voor de start van elk traject wil ik graag kennismaken. Dan kunnen we vaststellen of mijn inbreng je echt kan helpen. Ik neem voor deze kennismaking 30 minuten vrijblijvend de tijd. Wil je kijken of ik wat voor je kan betekenen?

Ervaringen van klanten

“Ik kwam bij Maurice om een einde te maken aan mijn uitstelgedrag. Als ondernemer is dat bepaald niet professioneel. Met Your Best Next Step heb ik dit eindelijk kunnen verbeteren”

Ingrid Magilse

sandra-slager-coaching

“Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde. Op naar mijn volgende stap!”

Sandra Slager

Your Best Next Step

Ben jij als ondernemer al jaren op weg naar ‘meer’? Op weg naar ‘beter’? Maar wat is dat nu eigenlijk? We zijn alleen nog maar gericht op groei, maar staan we wel eens stil bij waar we naar toe gaan?

Your Best Next Step geeft jou in 5 stappen het antwoord op waar jij écht behoefte aan hebt. Meer inkomen? Of juist meer balans en reflectie in je leven? Ik help het je ontdekken. 

Jouw ideale inkomen?

Ons inkomen is voornamelijk gericht op groei, toename en nog meer groei. Maar gaat die groei niet ten koste van andere dingen? Zoals een goede balans tussen werk en privé? 

Wat doe jij in je werk en onderneming tegen je zin in? Hoeveel inkomen heb je nu echt nodig om een zinvol bestaan op te bouwen en je lekker te voelen met een goede beloning?

In 5 stappen gaan we de balans vinden tussen wat je werkelijk nodig hebt en wat je daarvoor wil doen en laten. Hoe fijn zal het zijn als blijkt dat je allang genoeg verdient? Of je vindt de werkelijke drijfveer voor je eerste miljoen…

  • Bouw je bedrijf om je leven heen en niet andersom

  • Vrijheid in werk en inkomen als ondernemer. Als jij dit wilt neem je contact met me op. Laten we samen kijken waar we kunnen beginnen.
  • Wees gerust. Ik neem je gegevens niet ongevraagd op in een bestand en respecteer je privacy.