Menu Sluiten

Wat anderen vertellen

Ik coach dolgraag mensen met mijn ervaring als ondernemer. Maar nog meer ben ik nieuwsgierig naar de resultaten van onze trajecten. Daarom doen we een evaluatie en deze feedback gebruik ik bijvoorbeeld om te kijken naar mijn werkwijze. Daarnaast vraag ik toestemming om een samenvatting te mogen posten op mijn website. Hieronder vind je dan ook de ervaringen van mijn klanten.

Frank van der Zanden

Via LinkedIn kwam ik met Maurice in contact en hij nodigde me uit voor een kennismakingsgesprek. Daaruit is een tafelopstelling voortgekomen over mij. Goede timing aangezien ik mijn carrière bij de Rabobank ging afsluiten en ik bij mijn talenten en interesses een nieuwe rol wilde vinden.

De tafelopstelling ontstond naar aanleiding van een centrale vraag die ik had gesteld. Ik heb het als verrassend en verhelderend ervaren. Maurice stelde zonder oordeel vragen, luisterde aandachtig en hierdoor werd de opstelling steeds meer in beeld gebracht. Je eigen dia ontwikkelt zich voor je ogen en dit brengt je nieuwe inzichten en ook herkenning. Ik kan in dankbaarheid terugkijken op een waardevolle periode bij de bank en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. De eerste stap begint telkens hier en nu.

Frank van der Zanden

[/vc_column_text][vc_column_text]Via LinkedIn kwam ik met Maurice in contact en hij nodigde me uit voor een kennismakingsgesprek. Daaruit is een tafelopstelling voortgekomen over mij. Goede timing aangezien ik mijn carrière bij de Rabobank ging afsluiten en ik bij mijn talenten en interesses een nieuwe rol wilde vinden.

De tafelopstelling ontstond naar aanleiding van een centrale vraag die ik had gesteld. Ik heb het als verrassend en verhelderend ervaren. Maurice stelde zonder oordeel vragen, luisterde aandachtig en hierdoor werd de opstelling steeds meer in beeld gebracht. Je eigen dia ontwikkelt zich voor je ogen en dit brengt je nieuwe inzichten en ook herkenning. Ik kan in dankbaarheid terugkijken op een waardevolle periode bij de bank en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. De eerste stap begint telkens hier en nu.

Tip: maak een foto van je eigen opstelling!

Het resultaat was dat ik nog meer vertrouwen kreeg in de keuzes die ik maak voor mijn carrière. Maar ook Maurice heeft een droomjob gecreëerd en is daarmee een voorbeeld voor andere ondernemers die meer vrijheid & balans willen ervaren.

Het consult was direct vertrouwd om open minded met elkaar aan de slag te gaan.
De professionele tafelopstelling rondom the Next step vond ik verhelderend en verrassend. Een waardevolle APK voor ondernemende mensen in een dynamisch tijdperk om je eigen kompas en balans te hervinden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”65px”][vc_single_image image=”2637″ img_size=”200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][vc_column_text]

Eigenaar/Operationeel directeur at Netstitch

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Nanny op t Hoog – van Hintum

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik heb 3 consulten met Maurice gedaan naar aanleiding van een korte telefonische kennismaking. Maurice kwam in mijn gezichtsveld en intuïtief koos ik voor dit traject.

Al na de eerste sessie merkte ik een aantal veranderingen in mijn werk en business. Mijn communicatie is veranderd en ook in het gedrag zie ik dingen veranderen. Vooraf deed Maurice een voorstel voor 3 bijeenkomsten, hoewel de derde voor mij wat later had mogen komen. Ik had wellicht iets meer tijd nodig gehad om de resultaten te laten bezinken.

Mijn zoektocht begon met een aantal vragen over mijn werk en bedrijf. Door de consulten zie ik nu meer de wisselwerking tussen mezelf en het bedrijf waar ik leiding aan geef. Problemen kan je dan ook makkelijker signaleren als je de vraag bij jezelf neerlegt.

Maurice heeft een aparte manier van werken, maar ik kon daar wel makkelijk in meegaan. Vertrouwen en openheid staan bij mij voorop en dat straalt hij zeker uit. En de mij aangeleerde techniek Ho’oponopono pas ik nog vaak toe in het alledaagse. Het is eenvoudig, maar brengt meer liefde en compassie naar me toe.

Ik zou een traject bij Maurice aanraden voor mensen (ondernemers) die op zoek zijn naar persoonlijke groei en daarbij intuïtief willen werken. Als je voor jezelf werkt krijg je weinig feedback en dan kan de informatie die je krijgt goed van pas komen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row el_id=”ingrid”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”65px”][vc_single_image image=”1884″ img_size=”200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][vc_column_text]

Creatief strateeg

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ingrid Magilsen

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik heb me opgegeven voor een Your Best Next Step consult met Maurice om eindelijk eens van mijn uitstelgedrag af te komen. Er komt altijd van alles tussen en het komt absoluut niet professioneel over zo. Ik hoopte dat Maurice een ander perspectief aan me kon geven.

Verrassend was voor mij dat Maurice me vertelde dat hij het probleem niet gaat oplossen, maar me helpt om een volgende stap te zetten om dit patroon te doorbreken. Geen hulpvraag oplossen, maar meer begeleiden op mijn eigen pad. Door ‘NU BEGINNEN’ aan te wakkeren hielp het me te focussen op de dingen die er toe doen. Een ander perspectief op mijn blokkades was ook een eyeopener voor me.

De sessies met Maurice deden me opvallend veel, met name emotioneel. Maar dat ervoer ik wel als positief. Maurice kreeg mij echt voorbij mijn comfortzone, ergens waar ik zonder hulp niet makkelijk bij kan komen.

Effecten van de coaching

Al enkele dagen na de vijfde sessie merk ik de effecten. Als ik een planning maak kan ik beter bepalen wat nu echt belangrijk is. Maar gevoelsmatig gaat het me in de toekomst nog meer brengen, want het proces is nog volop in gang. De stof die we hebben doen opwaaien dwarrelt niet zomaar neer.

Iedereen die uitstelgedrag heeft als ondernemer kan ik aanraden eens met Maurice te gaan praten. Maar ook als je denkt iets ’te moeten’ zou ik dit heel gauw laten ‘checken’. Ik zie nu beter dat als ik aan mijn eigen ontwikkeling werk, ik dit resultaat ook terug ga zien in mijn rol als ondernemer en dus in mijn onderneming. Neem je zooi niet mee naar een tropisch eiland, maar begin bij jezelf.

Tot slot wil ik benadrukken dat de coaching door Maurice zacht en positief is. Schuldgevoelens, minderwaardig voelen… alles is bespreekbaar. Maurice leert je eigenlijk vooral veel ruimte te maken in je eigen opvattingen en daarin kan dan echt iets veranderen. Dat ik mezelf nu kan vergeven voor mijn uitstelgedrag en zelfsabotage maakt dat ik het eindelijk kan en mag veranderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row el_id=”sandra”][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”65px”][vc_single_image image=”2083″ img_size=”200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][vc_column_text]

Burn-out coach

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Sandra Slager

[/vc_column_text][vc_column_text]Ik werd getriggerd door de titel Your Best Next Step. Ik had voor mijn gevoel alle belangrijke zaken goed voor elkaar, maar ik kwam gevoelsmatig toch niet verder. Ergens hield iets me tegen. Na een kennismaking met Maurice was ik overtuigd dat het traject best zou kunnen bijdragen.

Tijdens de eerste sessie kwam ik er achter dat Maurice op een dieper niveau werkt dan gewone coaching en dat was even schakelen. Maar ik sta ik open voor andere ervaringen en was ik ook nieuwsgierig naar zijn werkwijze.

Bewust van mijn potentieel

Een belangrijk effect is dat de coaching veel in gang heeft gezet bij me. Ik ben weer bewuster van mijn potentieel en dat wil ik nu ook breder gaan ontwikkelen. Ik kreeg meer inzicht in de dingen die ik saboteerde..

Maurice heeft wel echt kunnen verrassen, maar het proces was helemaal oké. Ik ben nu bewuster van mijn blokkades die ik toch nog bleek te hebben. Ho’oponopono is echt een fijn proces en heeft me geholpen afscheid te nemen van diverse dingen. Op naar mijn volgende stap![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”65px”][vc_single_image image=”2159″ img_size=”200×200″ alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″][vc_column_text]

Eigenaar Kidswonen.nl

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Nancy Scale

[/vc_column_text][vc_column_text]Via via ben ik voorgesteld aan Maurice. Zelf zat ik op een pivot-punt in mijn onderneming. Input vanuit een compleet vreemde en andere hoek, over mijn ondernemerschap en hoe verder te gaan leek mij een heel goed plan.

Ik ben niet iemand die snel naar een coach zou gaan hiervoor, maar deze kans wilde ik zeker niet voorbij laten gaan. Maurice weet zich aan te passen aan de persoon tegenover zich. Hij had snel door hoe het werkt voor mij en wist mij ook al snel te laten zien, hoe ik met de tools die ik heb succesvol kan zijn.

Duidelijkheid in wat ik wil bereiken

De coaching door Maurice zorgde ervoor dat ik de leiding neem over de plannen die zich langzaam uitvouwen, en dus ikzelf het pad leg naar de nieuwe vorm voor mijn onderneming. Hierdoor kreeg ik duidelijkheid in wat ik wil en hoe ik het kan bereiken.

Ik zou Maurice zeker aan collega ondernemers aanbevelen. Hij past zich goed aan aan de wensen en inzichten van zijn cliënt. Maar hij schroomt niet om ook zijn mening te geven.

Ik heb open en integere gesprekken over mezelf ervaren en dat is fijn. (her)Ontdekken waar je kansen liggen en op welke manier je die kunt pakken. Ik heb nieuwe energie gekregen en ik zie het pad die ik ga volgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]